Legutóbbi cikkeink Nébih KMÉ különdíj Rendezvény Szakmai hírek

Az Év Boltja 2024: Az ALDI és az Auchan Budaörs Hipermarket nyerte a Nébih – KMÉ különdíjat

2024. június 6-án, Budapesten rendezték meg „Az Év Boltja 2024” verseny ünnepélyes díjátadóját. A Nébih – KMÉ különdíjat az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és az Auchan Budaörs Hipermarket képviselői vehették át.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2017 óta vesz részt szakmai támogatóként „Az Év Boltja” versenyen. A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy létrejötte óta különdíjainkat a legjobb KMÉ-védjegyes termékeket forgalmazó boltoknak ajánljuk fel. Az idei év újdonsága, hogy a Nébih – KMÉ különdíjat az egyéni üzleteken kívül akár azok az üzletláncok is elnyerhették, amelyek több áruházukban is forgalmazzák a KMÉ-védjeggyel ellátott termékeket.

A pályázók közül az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., a kereskedelmi láncok kategóriában és az Auchan Budaörs Hipermarket, az egyéni boltok kategóriában felelt meg maximálisan a Nébih és a KMÉ által támasztott feltételeknek. Az elismerő oklevelet és az üvegplakettet dr. Pleva György, a Nébih élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója adta át.

Sikeres pályázatukhoz ezúton is gratulálunk!

 

Five people holding awards in front of a screen, celebrating their achievements.           

pályázzon ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek