Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Vásárlói hírek

Kiválósággal fűszerezett Szántóföldi Napok

A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) útja a talajban kezdődik, ezért a KMÉ sem hiányozhatott a június 5-6-án megrendezett 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ról. A hangsúly a fenntartható, illetve klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszereken és eszközökön volt.

Az agráriumban dolgozóktól, gazdálkodóktól, középiskolásoktól, na meg gyerekektől voltak hangosak a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldek. Igazi családi napon találhatták magukat a rendezvényre látogatók, ahol mindenki talált magának érdekességet. Amíg a gyerekek elámulhattak a hatalmas mezőgazdasági gépeken munka közben, addig a vállalkozók, termelők vagy éppen a diákok kerekasztal-beszélgetéseken, szakmai bemutatókon vehettek részt.

A Szántóföldi Napok alkalmával a talajmegújító gazdálkodás, vízgazdálkodás, korszerű és hatékony erdészeti megoldások, növénytermesztés és fajtabemutatók mind izgalmas információkkal szolgáltak. Mindezek középpontjában a fenntarthatóság állt, ami a KMÉ számára is kiemelten fontos.

A KMÉ hiteles szakmai tájékoztatással, kibővült információs palettával, érdekes aktivitásokkal és szórakoztató játékokkal készült a látogatóknak.

          

 

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek