Legutóbbi cikkeink Nébih KMÉ különdíj Szakmai hírek

Már üzletláncok is nevezhetnek a Nébih – KMÉ különdíjra az Év Boltja versenyen

Elkezdődött „Az Év Boltja 2024” verseny. Az idei év újdonsága, hogy a Nébih – KMÉ különdíjat az egyéni üzleteken kívül akár azok az üzletláncok is elnyerhetik, amelyek több áruházukban árusítják a KMÉ-védjeggyel ellátott termékeket. Bízunk benne, hogy ennek a változtatásnak köszönhetően még többen kedvet kapnak a Nébih – KMÉ különdíj megpályázásához. Sok sikert kívánunk!A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) 2017 óta vesz részt szakmai támogatóként „Az Év Boltja” versenyeken. A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy létrejötte óta különdíjainkat a legjobb KMÉ-védjegyes termékeket forgalmazó boltoknak ajánljuk fel.

A különdíj elnyerésére az egyéni boltokon kívül immár a KMÉ-védjegyes terméke(ke)t forgalmazó üzletláncok is lehetőséget kapnak. Az első nevezési határidő mindkét kategóriában 2024. március 18. Utólagos nevezésre legkésőbb 2024. március 28-ig van lehetőség.

A nevezési feltételekről „Az Év Boltja 2024” verseny weboldalán, a Támogatói különdíjak menüpontban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Nevezés kategóriánként:
Nevezés egyéni boltok számára (storeinsider.hu)
Nevezés kereskedelmi láncok számára (storeinsider.hu)

A KMÉ-védjegyes termékek megtekinthetők a KMÉ honlapján.

Nincs még KMÉ-védjegyes terméke?
Pályázzon most!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek