Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Ahol a nő, ott a minőség

Nem véletlenül mondják, hogy mindennek a közepe a nő. Belőlük indul ki az élet, ők tartanak észben mindent, egyszerre dolgoznak és gyereket nevelnek, tőlük válik otthon egy lakásból. Ahol a nő van, ott biztosan jobb minden. Ezért mindenből a legjobb jár nekik!

nő

Régen egy nőt a konyhában, fakanállal a kezében ábrázoltak. A fakanál még ma is ott van, de a másik kéz egészen biztosan nem a csípőn pihen. Hiszen, ma már egy nőnek több fronton is helyt kell állni. Nemcsak a család életében, hanem a munka világában is. A nők szerepét nem lehet elvitatni, hiszen ők a mindennapok kézben tartói, a családok mozgatórugói, lelkünk bátorítói, és még olyan sok más. Akár társként, akár barátnőként, akár határozott főnökként, akár anyuka vagy nagymamaként, bármilyen szerepben is, de biztosan szükség van a nőkre. A sokféleségük nélkülözhetetlen, mert egyszerre nőiesek, anyukásak, határozottak, szeretni tudók és mindez kell a boldog napokhoz.

És az utóbbi jónéhány évben általánosan előtérbe kerül a szakmai kiteljesedésük is, így munkába járnak és pénzt keresnek.

Amit persze, el is kell költeni, a nők pedig ebben is híresek jók. Azt is tudják, hogy a szívhez a gyomron keresztül vezet az út. Hiszen, kit nem lehet levenni a lábáról, ha a kedvencét kapja ebédre?

Egy háziasszony sok tényezőt szem előtt tart, amikor összeállítja az aktuális menüt. Legyen különleges, tápláló, egészséges és készüljön jó minőségű alapanyagokból. A tudatosság egyre nagyobb teret kap a mindennapjainkban. Bevásárláskor a nők képesek órákat eltölteni azzal, hogy a lehető legjobbat válasszák mindenből. A minőségi alapanyagokat szerencsére már nem kell keresniük, mert megteszi helyettük a KMÉ.

A KMÉ már levett egy terhet a nők válláról! Most te jössz! Milyen minőségi meglepetéssel készülsz nőnapra?

A nő minőséget ad, de az neki is ugyanúgy jár! Minőségi együtt töltött idő, kedvesség, odafigyelés. Néha csak ennyi kell. És nemcsak Nőnapon!

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek