Pályázóknak

AdobeStock_292854612_palyazati_informaciok_palyazati_rendszer

Első lépések a pályázat benyújtásához

Szeretné, ha az Ön terméke is viselne Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet? Ehhez az első fontos lépés, hogy megnézze a pályázható termékek listáját. Pályázni csak olyan termékekkel lehet, amelyek esetében már megjelentek a Speciális tanúsítási követelmények, más néven termékleírások.

Tovább
KME_palyazat_menete_infografika_A4_2022_jav2_page-0001

A pályázás menete

A pályázó a pályázati dokumentációt a pályázati felületen  keresztül tudja benyújtani, melynek nincs határideje. A pályázat a havonta ülésező bírálóbizottság elé kerül. Amennyiben mind a termék, mind a pályázat megfelelő, úgy a bizottság javasolja a helyszíni auditálást.

Tovább
Elderly businessman and group of business people discussing contract in office. Woman and lawyers working together at meeting. Teamwork and cooperation.

Kiterjesztési stratégia, avagy a pályázható termékek körének kialakítása

Azon dolgozunk, hogy az új pályázható kategóriák minél gyorsabb ütemben megnyílhassanak. A bővítés ugyanis lehetőséget teremt minél több élelmiszeripari ágazat termékének, hogy viselhesse a Kiváló Minőségű Élelmiszer tanúsító védjegyeket.

Tovább
AdobeStock_284867628_palyazati_informaciok_biralo_bizottsag

Tudjon meg többet a speciális tanúsítási követelményekről

A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy speciális tanúsítási követelményei (termékleírások) olyan egyedi előírások, amelyek kifejezetten az adott pályázható termékkörökre, termékcsoportokra vonatkoznak. A sikeres pályázathoz meg kell felelni az előírt kiválósági kritériumoknak.

Tovább
Amennyiben felkeltettük érdeklődését,

pályázatát benyújthatja itt

Pályázat benyújtása
szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek