Szakmai hírek

Kiterjesztési stratégia, avagy a pályázható termékek körének kialakítása

Azon dolgozunk, hogy az új pályázható kategóriák minél gyorsabb ütemben megnyílhassanak. A bővítés ugyanis lehetőséget teremt minél több élelmiszeripari ágazat termékének, hogy viselhesse a Kiváló Minőségű Élelmiszer tanúsító védjegyeket.

Ahhoz, hogy az előállítók, forgalmazók pályázhassanak a KMÉ-re, el kell készíteni a termékre, termékkörre vonatkozó termékleírást, az ún. „speciális tanúsítási követelményt”. Ennek megfelelően jelenleg a legfontosabb feladatok közé tartozik a KMÉ-védjegyrendszerben az újabbnál újabb termékkategóriák megnyitása.

Hogy mely kategória mikortól pályázható, az a termékleírás megjelenésétől függ. A Kiterjesztési stratégia, a termékleírások kidolgozásának és megjelenésének ütemezését foglalja magába.

Hogyan dől el, melyik termék és mikor következik?

A döntés során kikérjük az élelmiszeripar, a szakmai és érdekképviseleti szervezetek és egyes egyetemek véleményét. Emellett figyelembe veszünk vásárlói szempontokat, trendeket is, ahogyan azt is, hogy milyen területeken mutatkozik nagyobb vállalkozói érdeklődés a védjegy iránt. Kiemelt figyelmet fordítunk minden jelenlegi és jövőbeli pályázóra, felmérjük az igényeket és ezeket számításba véve tervezünk.

Melyek a jelenleg pályázható kategóriák?

2020-ban a tej és tejtermékekkel indult útjára a KMÉ minőségrendszer.

A pályázható termékkörökről és a kapcsolódó termékleírásokról bővebben itt olvashat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek