Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Új lendületet vett az online térben a KMÉ-védjegyrendszer

A Kiváló Minőségű Élelmiszer logója egyre több élelmiszer csomagolásán látható. A töretlen lendület az online térben is változást hozott, hiszen teljesen megújult honlapunk, a www.kme.hu. Mindemellett már a közösségi média felületein is megtalálnak minket az érdeklődők.

Napjainkban igazi kihívást jelent a kereskedelmi kínálatban a jók között a legjobbnak lenni és ezt hitelesen meg is mutatni a vásárlóknak. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy új struktúrába helyezzük weboldalunk felépítését és tartalmát. A célunk az volt, hogy a KMÉ-s logóval ellátott termékek iránt érdeklődő vásárlók minél gyorsabban megtalálhassák a számukra fontos és érdekes tartalmakat. Így például a www.kme.hu/vasarloi-oldal/vedjegyes-termekek/ oldalon, a hamarosan elérhető védjegykereső táblázat segítségével bárki, bárhol, bármikor megnézheti, hogy kedvenc terméke megkapta-e a kiváló minőségű védjegy használatának jogát.

Keresse a KMÉ-védjegyet a közösségi média felületein is!

Nem álltunk meg a weboldal újratervezésénél, elindítottuk platformjainkat a közösségi médiában is.

Érdemes követni a Facebook, Instagram oldalunkat, illetve YouTube csatornánkat, ahol mindig publikáljuk a védjeggyel kapcsolatos, aktuális tudnivalókat.

Egyre több terméken a KMÉ logója

Bármelyik platformot is választja, a folyamatosan bővülő KMÉ-védjegyes kínálatáról mindenhol hírt kaphat. Hamarosan már nem csak a tejtermékek és a friss és feldolgozott húskészítmények előállítói és forgalmazói pályázhatnak a védjegyhasználatára. Terveink szerint a közeljövőben a lisztek és száraztészták termékkörében is felkerülhet a KMÉ logója az igazán kiváló minőségű élelmiszerekre.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek