Szakmai hírek

Elindult az elektronikus pályázói felület

Új, elektronikus rendszeren keresztül pályázhatnak ezentúl a márkatulajdonosok a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyre. Az innováció számos előnnyel szolgál a pályázóknak és a pályázatot kezelő szakembereknek egyaránt. Mindemelett a weboldalunk is megújult és már a közösségi médiában is jelen vagyunk. A részletekért olvasson tovább!

A KMÉ-védjegyrendszer jelenleg is folyamatosan fejlődik, így egyre nagyobb mértékben igényli a digitalizáció által biztosított lehetőségek kihasználását. Ennek okán fejlesztettünk egy a Nébih szakrendszereivel együttműködő pályázói és ügyintézői felületet, amely hatékonyabbá, átláthatóbbá, gördülékenyebbé teszi a pályázás folyamatát.

Hogy melyek a jelenlegi védjegyes termékek? Itt megnézheti!

A KMÉ fejlesztés célja

A fejlesztések során fő szakmai célunk volt a KMÉ-hez kapcsolódó pályázatok elektronikus beadásának és az elbírálás teljes folyamatának támogatása, a pályázat beérkezésétől egészen a szerződéskötésig. Az ügyfelek számára egyszerűbbé és nyomon követhetőbbé szerettük volna tenni a pályázást úgy, hogy egyidejűleg gyorsabbá válik annak elbírálási folyamata is.

Mit érdemes tudni róla és milyen előnyei vannak az új elektronikus pályázásnak?

– Felhasználóbarát felület biztosítja a pályázást.
– A platformra a bejelentkezés Ügyfélkapu használatával történhet, ezt követően a pályázónak egyből lehetősége nyílik a pályázásra.
– A pályázatokat nem szükséges azonnal benyújtani, lehetőség van mentésre és későbbi benyújtásra, esetleg a pályázati anyag módosítására, törlésére.
– A rendszerbe belépve azonnal láthatók a már benyújtott, elbírált, folyamatban és piszkozatban lévő pályázatok.
– Nyomon követhető, hogy a folyamatban lévő pályázat éppen hol tart, például: írtak-e ki hiánypótlást, amennyiben igen, milyen határidővel, mi lesz a következő lépés, mikorra várható a védjegyhasználattal kapcsolatos döntés.
– Bármely korábbi információ, anyag visszakereshető.
– Az oldal nemcsak a dokumentumok beadására kínál lehetőséget, hanem információval is ellátja a pályázókat. Visszajelzést küld a pályázat befogadásáról, adott esetben figyelmeztet, ha például az ügyfél nem csatolt egy kötelező mellékletet, mutatja, hogy milyen határidők vannak vagy hol tart az elbírálás folyamata.

A digitális rendszer legnagyobb előnyének azt tartjuk, hogy egy-egy pályázat életútja egy helyen követhető végig, átlátható formában. Ráadásul a felület a pályázási lépéseket és az eljárást is hatékonyabbá teszi.

Minden magyar márkatulajdonost (gyártót, forgalmazót) a pályázásra biztatunk, hiszen a kiváló minőségű termékek már a boltok polcain vannak. A KMÉ pedig ezt tanúsítani is tudja.

A KMÉ védjegyre itt tud elektronikus pályázatot benyújtani! 

Kommunikációs platformok

A KMÉ hivatalos weboldala megújult. A védjegyrendszer elsőszámú tájékoztató felülete új, átláthatóbb struktúrát kapott, mindezt friss, modern design-ba öntve. A honlap két szegmensre épül, a vásárlókat és az előállítókat megcélozva. Az érdeklődők informatív, átlátható és teljes körű tájékoztatást kapnak mind a keresleti és kínálati oldalhoz. A weboldal mindig naprakész információkkal várja az érdeklődőket.

Új csatornák is indultak. Mostantól a Facebookon és az Instagramon is jelen vagyunk. A közösségi média felületeinken, rendszeresen jelentkezünk majd a fontos tudnivalókkal, aktualitásokkal, vásárlói és pályázói hírekkel egyaránt.

A kommunikációs platformok fejlesztéséről részletesen itt olvashat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek