Friss halhús Friss Húsok Kiállítás Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek

Új pályázható termékkör népszerűsítése a FeHoVa kiállításon

Mintegy 38 ezer látogatót vonzott 2023. február 9-12. között a Kárpát-medence legjelentősebb fegyver-, horgászati és vadászati eseménye, a FeHoVa. Az esemény közel 200 kiállítója közt a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy csapata is tartalmas programokkal várta az érdeklődőket.

A rangos szakmai eseményen a KMÉ szakemberei kiemelt hangsúlyt fektettek a friss halhús, mint új pályázható termékkör népszerűsítésére. A kiállítás alkalmat adott a személyes kapcsolatfelvételre azon haltermelő vagy halászati termékeket előállító halfeldolgozó vállalkozások képviselőivel, amelyek immár bármikor kérvényezhetik a védjegyhasználatot.

A pályázattal kapcsolatos információk a friss halhús kategóriában elérhetők a KMÉ portál vállalkozói felületén. Érdemes pályázni, hiszen a mezőgazdasági termelők 2023. március 1. és 2023. augusztus 31. között az európai uniós és a nemzeti minőségrendszerekhez, azaz a KMÉ-hez történő csatlakozás kapcsán vissza nem térítendő támogatást is igényelhetnek.

Csapatunk – a pályázati feltételek ismertetésén túl – új üzleti szolgáltatással is készült a FeHoVa-ra. Így a KMÉ-védjegy iránt érdeklődő üzleti partnereinknek bemutathattuk a „KMÉ vállalkozói hírlevelet”, amelyre a kiállítás ideje alatt regisztrálhattak.

Amennyiben Önt is érdeklik a KMÉ folyamatosan bővülő termékkörei, pályázati lehetőségei, illetve nem szeretne lemaradni a védjeggyel kapcsolatos friss hírekről, akkor iratkozzon fel most a KMÉ vállalkozói hírlevélre.

Ajánljuk figyelmébe a képes beszámolónkat a FeHoVa-ról.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek