Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Játékos szemléletformálás a FeHoVa kiállításon

Egy jó hangulatú „hosszú hétvégén” február elején nyílt meg a FeHoVa, ahol a Kárpát-medence vadászai, horgászai és természetkedvelői személyesen is találkozhattak a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy képviselőivel.

A KMÉ-védjegy munkatársai a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) standján várták az érdeklődőket, az Állami Halőri Szolgálatnál (ÁHSZ) dolgozó kollégákkal együtt.

A kiállítás nem csupán szakmai látogatókat vonzott, hiszen izgalmas és érdekes családi programokkal is készültek a szervezők és a kiállítók. A Nébih standján sokféle interaktív elfoglaltságot kínáltak a KMÉ és az ÁHSZ munkatársai. A felnőtteket edukatív kvízkérdésekkel, a gyerekeket játékokkal és értékes nyereményekkel várták.

Az érdeklődés nagyságát jól mutatja, hogy a 29. alkalommal megrendezett négynapos eseményen kétszáznál több szervezet és vállalkozás képviseltette magát, valamint 38 ezernél is többen látogattak ki az eseményre.

Képriportunk a FeHoVa helyszínén készült.

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat

az aktuális hírekért!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek