Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Tippek egy kiváló kiránduláshoz

Most, hogy rövidebbek a nappalok, mindenki igyekszik kihasználni a napsütéses órákat. Ha az idő kedvez, érdemes célba venni kedvenc kirándulóhelyeinket. Útravalóról persze gondoskodni kell. A minőségi kiránduláshoz csomagoljunk KMÉ-szendvicset!

A kirándulásnak van néhány alapszabálya. A megfelelő úticél és ruházat kiválasztása mellett az étel-ital is kellő odafigyelést érdemel. A jó levegőhöz minőségi szendvics is dukál, amit már kiváló minőségű alapanyagokból is elkészíthetünk. A recept egyszerű.

Végy egy kiváló minőségű vajaskiflit! Vágd ketté, kend meg KMÉ-vajjal, tegyél bele ízlés szerint védjegyes csemege, paprikás vagy csípős szalámit, kiváló minőségű sajtot és kész! Hamarosan mindezt kiváló minőségű zöldségekkel is lehet tetőzni, hiszen már megnyílt a pályázási lehetőség KMÉ-védjegyes paradicsomra, paprikára és kígyóuborkára is. Nasinak egy védjegyes alma? Jöhet, ugye?

Ha mindez nem lenne elég, összegyűjtöttük, hogy mire érdemes még figyelni, amikor útravalót készítünk egy kirándulásra.

– A hűtést igénylő szendvicset, gyümölcsöt, tejes italt hűtőtáskába célszerű becsomagolni vagy ki kell váltani olyannal, ami hűtés nélkül is eláll.

– A zöldségeket, gyümölcsöket mindig megmosva, megtisztítva csomagoljuk be, mert út közben nincs lehetőség azok megfelelő előkészítésére.

– A már kibontott elemózsia csomagolását alaposan zárjuk le, hogy az a táskában ne szennyeződhessen, és ne borulhasson ki.

– Az úti csomagba mindig készítsünk egy-két üres zacskót, amelybe összegyűjthetjük a használt csomagolóanyagot, szalvétát, kéztörlő kendőt.

– Többnapos kirándulásra száraz süteményeket és nem darabolt, friss gyümölcsöt ajánlunk csomagolni, ezek azonban csak a kiegészítő étkeztetést szolgálják.

– Kirándulásokon általában nem fogyasztunk a megszokottnál több élelmiszert, ezért a pazarlás megelőzése érdekében kerüljük a „túlcsomagolást”.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek