Helyi termék Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

Szívügyünk a rövid ellátási lánc

2023 novemberében Békéscsabán a helyi termékek értékesítéséről tudhattak meg hasznos információkat mindazok, akik a REL Szervezők Napján közösen tanácskoztak. A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy, mint a magyarországi kistermelőket is befogadó nemzeti minőségrendszer volt jelen az eseményen.

A Kislépték Egyesület a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és a Körösök Völgye Natúrparkkal együttműködésben szervezte meg a hazai rövid ellátási lánc (REL) szakmai napját. A program fókuszában a szakmai előadások álltak, hogy a szaktanácsadók, hatósági szakemberek és termelők egyaránt a legfrissebb tudáshoz jussanak a rövid ellátási lánc működésével kapcsolatban.

A KMÉ-védjegy azzal a céllal csatlakozott a kiállítókhoz, hogy a nemzeti minőségrendszer előnyeit és a folyamatosan gyarapodó pályázható termékpalettát bemutassa az érdeklődőknek. De a jelenlétünk és szakmai támogatásunk azért is kiemelt jelentőségű, mert a KMÉ a REL fejlesztésében is egyre fontosabb feladatokat kap a jövőben, többek közt a közétkeztetés területén.

A REL Szervezők Napján készült videóösszeállításunkat a KMÉ Youtube csatornáján tekinthetik meg.

Friss hírekért kövesse Facebook és Instagram oldalunkat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek