Legutóbbi cikkeink Tejtermékek Termékkörök Termékmustra

Tejben, vajban, de csak a kiválóban!

A tejtermékek kategóriájában a túrók után a vajakra összpontosult a figyelem a Nébih által szervezett Termékmustrán.

A KMÉ-védjegyet pályázás útján igényelhetik a gyártók és forgalmazók, míg a KMÉ arany fokozatának igénylése azoknál a termékeknél lehetséges, melyek sikeresen teljesítették a Nébih által szervezett Termékmustra állomásait. A laboratóriumi vizsgálatok és csomagolástesztek mellett az egyik legizgalmasabb része a termékmustrának a minőségmustra, ahol az élelmiszeripar és a gasztrovilág jeles képviselői kóstolják végig az esélyes termékeket.

A 2021-es év egyik minőségmustráján 55 vaj várta, hogy a szakemberek alaposan szemügyre vegyék és megkóstolják őket. A 3 napos rendezvény sorozat a csúcsbírálattal zárult, ahol 27 termék volt versenyben. A végén 9 vaj felelt meg a feltételeknek.

Egyre többen a kiválasztottak között

Örömteli hír, hogy rohamos tempóban bővül a pályázható termékek köre és egyre több élelmiszer viseli a KMÉ logóját.

Érdemes folyamatosan nyomon követni az egyre bővülő KMÉ-védjegyes termékek palettáját a honlapon található termékkeresőben.

Kíváncsi a virsli Termékmustra eredményeire is? Kattintson!

Érdemes követni minket az online térben is, hiszen közösségi média felületeinken folyamatosan hasznos és izgalmas tartalmakkal jelentkezünk!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek