Skip to main content

Halpogácsa

KMÉ-módra grilleznél és közben lenyűgöznéd a vendégeidet? Segítünk! Ebben a formában még azoknak is ízleni fog a hal, akik esetleg nem kedvelik annyira, a fűszeres pogácsák egészen különlegesek.

HOZZÁVALÓK

Elkészítése

A hal egyharmadát kockázzuk fel, a maradékot pedig daráljuk le. A cukkinit és a sárgarépát reszeljük le, az újhagymát vágjuk apróra.

Egy tálban keverjük össze a zöldségeket a hallal, üssük bele a tojásokat, szórjuk bele a zsemlemorzsát, sózzuk, borsozzuk. Szórjunk bele apróra vágott petrezselymet, és a kezünkkel dolgozzuk egyneművé. Tegyük pihenni 30 percre a hűtőbe. Gyúrjunk belőle pogácsákat, kicsit lapogassuk le őket.

Grillen vagy akár serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát.

Salátával, de egy buciban, burgerként is tuti siker lesz!


Kvíz

Kvíz

Kvíz

Médiatár

Médiatár

Médiatár