Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

OMÉK- A magyar föld legjava

A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy is részt vett az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK). Október 20-22. között 81. alkalommal rendezték meg a Hungexpon az ország legnagyobb agráreseményét, ami igazi családi programot, tartalmas kikapcsolódást kínált, ugyanakkor az agrárszakma képviselőinek is fontos találkozóhelye.

A vásár ünnepélyes megnyitóján Nagy István agrárminiszter elmondta, az OMÉK a magyar föld és a magyar gazdálkodók ünnepe. Hazánk kedvező földrajzi adottságai lehetőséget adnak arra, hogy gondoskodjunk önellátásunkról, amelynek a magyar agrárium a 21. század nyertese lehet.

A rendezvény mindig kitűnő alkalom arra, hogy az agrárgazdaság jeles képviselői kapcsolatot építsenek hazai és külföldi beszerzőkkel. Egyszerre mutatja be a magyar mezőgazdaság hagyományait és azokat a technológiai újdonságokat, megoldásokat, amelyek már a 21. század élelmiszertermelésének kihívásaira reflektálnak.  Az OMÉK számos szakmai találkozónak, előadásnak és díjátadónak is otthont adott. Idén az esemény partnerországaként Szerbiát kérték fel, hogy mutassa be a térség gasztronómiai kínálatát.

A KMÉ hiteles szakmai tájékoztatással, kibővült termékpalettával, érdekes aktivitásokkal és szórakoztató játékokkal készült a látogatóknak. A KMÉ mellett a Nébih és a hivatal egyéb kampányai, a Maradék nélkül, a Szupermenta és a Nébih Oktatás csapata is részt vett. A szervezők visszajelzése alapján, a Nébih és ezen belül a KMÉ kiérdemelte az OMÉK leglátogatottabb standja elismerést.

Videóösszeállításunkat a KMÉ Youtube csatornáján tekinthetik meg.

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss hírekért kövesse Facebook és Instagram oldalunkat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek