Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Vásárlói hírek

KMÉ sikerek az OMÉK-on

A Kiváló Minőségű Élelmiszer-védjegy is részt vett az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK). Október 20-22. között 81. alkalommal rendezték meg az ország legnagyobb agráreseményét a Hungexpon, amin a KMÉ hatalmas népszerűségnek örvendhetett.  

Pénteken elsősorban a szakmai közönség, szombaton és vasárnap a civil látogatók előtt tárta ki kapuit az OMÉK, ami idén több tízezer embert vonzott. A kiállítás egyik fő célja volt, hogy interaktív, edukatív formában hozza közelebb az emberekhez a klímaváltozás vagy az élelmiszertermelés kihívásait, illetve a minőségi élelmiszerek választásának fontosságát.

A vásár ünnepélyes megnyitóján Nagy István agrárminiszter elmondta, hogy az OMÉK a magyar föld és a magyar gazdálkodók ünnepe. Hazánk kedvező földrajzi adottságai lehetőséget adnak arra, hogy gondoskodjunk önellátásunkról, ezért a magyar agrárium a 21. század nyertese lehet.

A magyar élelmiszer minősége egyre fontosabbá válik a családok számára is. A Kiváló Minőségű Élelmiszer- védjegy ezt hivatott szolgálni. A KMÉ jelenleg az egyetlen nemzeti minőségrendszerünk. A védjegyes termékek száma folyamatosan bővül, tehát a gyártók részéről is egyre nő az igény arra, hogy kiemelkedjenek a piacon lévő többi termék közül.

A KMÉ standnál a gyerekek, felnőttek és a szakmabeli érdeklődők egyaránt hasznos információkat kaptak, sőt izgalmas játékban is kipróbálhatták tudásukat és ügyességüket. A szervezők visszajelzése alapján az idei OMÉK-on a Nébih standjait, köztük a KMÉ standját látogatták a legtöbben.

Videóösszeállításunk a KMÉ Youtube csatornáján tekinthető meg.

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friss hírekért kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek