Kiállítás Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

KMÉ infopult az OMÉK-on – Várjuk Önt!

2023. október 20-22. között a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár résztvevőinek sorát gyarapítja a KMÉ. Minden érdeklődőt hiteles szakmai tájékoztatással, kibővült termékpalettával, valamint érdekes aktivitásokkal és szórakoztató játékokkal várunk. Jöjjön el, látogasson meg minket a 304. standon!

Pénteken elsősorban a szakmai közönség, szombaton és vasárnap a civil látogatók előtt is kitárja kapuit az OMÉK. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) standján a hivatal kampányai mellett a Nébih kiemelt szakmai támogatását élvező Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy csapata várja majd az érdeklődőket.

Ha Ön potenciális pályázó vagy már szerződött védjegyhasználó partnerünk, és akkor is, ha a tudatos vásárlók közé tartozik, érdemes ellátogatnia a KMÉ pultjához. Amennyiben szakmai tanácsadásra van szüksége vagy ha szívesen megforgatná a KMÉ szerencsekerekét, várjuk Önt.

A részletes programról az OMÉK honlapján tájékozódhat: https://omek.amc.hu/

Csatlakozzon Facebook és Instagram-közösségünkhöz legfrissebb híreinkért!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek