Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

„Rózsaszín Október”

Minden év októbere a mellrák elleni küzdelem hónapja, amely felhívja a figyelmet a korai felismerés fontosságára és a megelőzésre. Kétévente ajánlott szűrővizsgálaton részt venni, emellett az egészséges életmód nagyban csökkentheti a betegség kialakulásának kockázatát.

Az emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés a 45-65 év közötti nők körében. A „Rózsaszín Október” kampány országszerte hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy az időben felismert betegség a legtöbb esetben gyógyítható, éppen ezért van szükség a szűrővizsgálatokra. Ajánlott azonban még a rendszeres önvizsgálat, amit érdemes akár minden hónapban egyszer elvégezni.

A tudatos életmód, ami a minőségi ételek fogyasztását is jelenti segíthet nagymértékben csökkenteni a betegség kialakulásának kockázatát, még abban az esetben is, ha fennáll a genetikai hajlam. A KMÉ a minőség nagyköveteként, kötelességének érzi a tudatos, minőségi táplálkozásra való ösztönzést.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek