Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Lendületben a KMÉ

A KMÉ 2021-ben is számos területen fejlődött. Tekintsünk vissza együtt, hogy az elmúlt egy évben a KMÉ hétköznapjaiban, melyek voltak legfontosabb mérföldkövek!

Újabb kommunikációs felületek jöttek létre

Kívül-belül, felépítésében és tartalmában egyaránt megújult a kme.hu weboldal. A honlapon külön felületet jött létre a keresleti és kínálatai oldalnak, egy kattintással mindenki a számára releváns információkkal találkozhat. A munka nem állt meg a weboldal újratervezésénél, elindultak a KMÉ közösségi média felületei is, ahol mindig aktuális tudnivalókkal találkozhatnak az érdeklődők.

TERMÉKKERESŐ

A KMÉ honlap legfrissebb és legjelentősebb újdonsága a védjegyes termékkereső! Ennek segítségével bárki könnyen tud keresni, tetszőlegesen szűrni a különböző szempontok szerint a KMÉ-védjegyes termékek között.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek