Feldolgozott zöldség-gyümölcs termékek Közvetlen préselésű gyümölcs-és vagy zöldséglevek Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek Új termékkör Védjegyes termékek

Kiváló minőségű gyümölcs- és zöldséglevek: új pályázható kategória a KMÉ-nél

Friss, természetes és kiváló minőségű gyümölcs- és zöldséglevek várják, hogy csatlakozzanak a KMÉ nemzeti minőségrendszeréhez. Mostantól a közvetlen préselésű termékek is jogosultak a KMÉ-védjegy megpályázására, amely garancia a kiválóságra.

Colorful smoothies in bottlesA KMÉ-védjegy elnyeréséhez a gyümölcs- és zöldségleveknek számos szigorú előírásnak kell megfelelniük. A termékeknek 100%-ban gyümölcs-és/vagy zöldséglevet kell tartalmazniuk, kizárólag közvetlen préseléssel készülhetnek, sűrítmény nem használható, savkorrekcióra pedig csak a citrom/zöldcitrom lé/sűrítmény megengedett. Fontos pályázati kritérium még, hogy ezek a termékek kizárólag hőkezeléssel tartósíthatók, tartósítószert nem tartalmazhatnak.

Kötelező előírás, hogy a gyártási folyamat közvetlen technológiával történjen, amely magába foglalja a betakarítást, válogatást, mosást, préselést, hőkezelést, töltést és zárást, így garantálva a frissességet.

A közvetlen préselésű gyümölcs- és/vagy zöldséglevek termékleírása már elérhető a KMÉ honlapján.

 

pályázzon ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek