Legutóbbi cikkeink Pályázói tájékoztató kiadvány Szakmai hírek Tanúsítási Szabályzat

5 plusz pontot ér a KMÉ a KAP pályázatoknál

Feldolgozóüzemek, figyelem! Megnyílt a lehetőség a Közös Agrárpolitikából (KAP) és a nemzeti költségvetésből biztosított agrártámogatások megpályázására. A felkészülés szempontjából kiemelten fontos információ, hogy a Kiváló Minőségű Élelmiszer nemzeti minőségrendszerhez tartozó üzemek 5 plusz pontot kapnak a pályázatuk elbírálásakor.Egy kép, amelyen egy tojás feldolgozó üzem látható középen a KAP logójával

A kisebb feldolgozóüzemek 2024. augusztus 13-tól nyújthatnak be kérelmet a „KAP-RD04a-RD04b-2-24 Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” című kiírás keretében meghirdetett támogatásra. Majd 2024. szeptember 17-től a a „KAP-RD04a-RD04b-1-24 Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” pályázatban szereplő kérelmek benyújtására is lehetőség nyílik a nagyobb vállalkozások számára.

Mindkét pályázat esetében 5 pont jár a minőségrendszerekben való részvételért, amelybe a KMÉ is beletartozik, mint nemzeti minőségrendszer.

Pályázzon Ön is nagyobb eséllyel a forrásokra! KMÉ-védjegyhasználóként igényelje a többletpontokat!

Ha még nem tette, csatlakozzon a KMÉ nemzeti minőségrendszerhez! A pályázható termékkategóriákról és a tanúsítási követelményekről honlapunkon tájékozódhat:

https://kme.hu/vallalkozasoknak/a-palyazhato-termekkorok-specialis-tanusitasi-kovetelmenyei/

A pályázatokról a program honlapján olvashat: https://kap.gov.hu/

 

pályázzon ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK, INSTAGRAM ÉS LINKEDIN OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek