Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek

Keressük a legkiválóbb szörpöket

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) tanúsító védjegyhez kapcsolódóan május végén rendezi a Gyümölcsszörp Minőségmustrát. A Minőségmustrán legjobban teljesítő termékek június elején a Csúcsbírálatra lépnek tovább.

A Gyümölcsszörp Termékmustrára a nevezési határidő 2024. április 5-én lezárult. A Nébih laboratóriumaiban végzett mérések alapján továbbjutó termékekre ezután május végén a Minőségmustra vár. Ez a rendezvény első fordulója, ahol egy szakemberekből és laikusokból álló zsűri előre meghatározott szempontrendszer szerint kóstolja végig és értékeli az egyes termékeket.

A Minőségmustrán legjobban teljesítő gyümölcsszörpök a rendezvény második fordulójára, a Csúcsbírálatra június elején lépnek tovább, ahol a kóstolást és a pontozást immár egy kisebb, szakértőkből álló bírálócsoport végzi.

A legjobban teljesítő gyümölcsszörpök gyártói vagy forgalmazói ezután jogosulttá válnak a KMÉ arany fokozatának elnyeréséhez szükséges pályázat benyújtására.

pályázzon ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek