Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Karácsonykor megnő a szív – Így segíts!

Adni jó. Nemcsak azért, mert aki kap, valamilyen módon hasznát veszi az adománynak, örül neki, hanem azért is, mert te is jobban érzed magad attól, hogy tettél valamit egy másik emberért. Adni nemcsak tárgyat lehet, a tetteinkkel is sokat adhatunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan tudunk segíteni azoknak, akiket csak futólag vagy egyáltalán nem ismerünk.

Biztosan mindenki ismer legalább egy olyan embert, aki magányosan fogja tölteni a karácsonyt, legyen az a szomszédunk vagy egy rokonunk szomszédja vagy egy idős bácsi, akivel egy közértbe járunk.

Az időseknek már az is óriási segítség lehet, ha egyszer-egyszer elintézzük helyettük a bevásárlást. De segíthetünk nekik takarítani, befizetni a csekkeket vagy néhány karácsonyi dísszel ünnepi hangulatot csempészni az otthonukba.

Az ünnepek alatt pedig talán nem nagy fáradtság egy tányér levessel vagy 1-2 szelet hússal többet készíteni, amivel ünnepi étel kerülhet egy magányos ember asztalára is. Néhány szelet süteménnyel biztosan mosolyt csalunk bárki arcára.

De sajnos kórházban is sokan töltik az ünnepeket. Ha időnk és lehetőségeink engedik, vigyünk be például egy adag mézeskalácsot, ami maga lehet a karácsonyi csoda. Egy sivár hálótermet pedig már néhány egyszerű papírdísz is ünnepivé varázsolhat.

Ha rászoruló családokon szeretnénk segíteni, a legjobb megoldás az élelmiszer-adományozás. És ezt kiváló minőségű termékekkel is megtehetjük. Védjegyes száraztészta, UHT tej, szalámi, de akár kiváló minőségű vajaskifli vagy kalács is kerülhet a csomagba.

De nemcsak emberekkel tehetünk jót. Négylábú barátainknak is szüksége van segítségre. Nem használt takaróinknak, ágyneműknek, matracoknak nagy hasznát veszik az állatmenhelyek. De már egy zsák táp is nagy segítség lehet. Sőt, virtuális örökbefogadásra is van lehetőség.

Persze, ha semmi ilyesmire nincs lehetőségünk, egy-két kedves szóval is sokat segíthetünk. Egy mosoly felérhet bármilyen csillogó ajándékkal. Hiszen a boldog karácsony mindenkinek jár!

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek