Szakmai hírek

Itt a lehetőség! Tejszínnel és trappista sajttal is lehet pályázni a kiváló minőségre!

Hamarosan tejszínből és trappista sajtból is bárki vehet olyan terméket, melynek kiválóságát ellenőrzési-tanúsítási rendszer igazolja. 2020 októberétől ugyanis a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy már ezekre a termékekre is elérhető. Megjelentek az új termékleírások, amelyek abban segítik a pályázni kívánó gyártókat, vagy a sajátmárkás termékek forgalmazóit, hogy meg tudják jelölni, miben kiválóbb a tejszínük vagy trappista sajtjuk, a piacon elérhető többi árunál. Ezek az ún. Speciális tanúsítási követelmények, amelyek mindenki számára elérhetők honlapunkon A pályázható termékkörök speciális tanúsítási követelményei oldalon.

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy hosszan bolyongott a hűtőpult előtt, mire kiválasztotta a számára legjobb tejterméket. A KMÉ-védjegyrendszer ebben segít, hiszen a minőséget garantálja. Támogatja a márkatulajdonost, hogy magas minőségű terméke kiemelkedjen az árucikkek széles kínálatából, emellett utat mutat a vásárló számára abban, hogy a széles árukínálatból mit válasszon, ha megbízható, és valóban minőségi élelmiszert szeretne a kosarába tenni.

A gyártók és forgalmazók a nevezés után összemérhetik termékeiket. A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja, munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére telefonon és e-mailben, a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek