Szakmai hírek

Megnyíltak a tejszín és trappista sajt pályázati lehetőségek! – Hamarosan ezekből is lehet olyan terméket vásárolni, melynek kiválóságát a KMÉ ellenőrzési-tanúsítási rendszere igazolja.

A Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyre 2020 októberétől, már a tejszín és trappista sajt termékekkel is lehet pályázni.

Megjelentek az új termékleírások, amelyek abban segítik a pályázni kívánó gyártókat vagy a sajátmárkás termékek forgalmazóit, hogy meg tudják jelölni, miben kiválóbb a tejszínük vagy trappista sajtjuk, a piacon elérhető többi árunál. Ezek az ún. speciális tanúsítási követelmények, amelyek elérhetők honlapunkon A pályázható termékkörök speciális tanúsítási követelményei oldalon.

A KMÉ-védjegy a magas minőséget garantálja. Támogatja a márkatulajdonost, hogy kiváló terméke kiemelkedjen az árucikkek széles kínálatából, emellett utat mutat a vásárló számára abban, hogy a széles árukínálatból mit válasszon, ha megbízható, és valóban minőségi élelmiszert szeretne a kosarába tenni.

A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja, a benyújtandó formanyomtatványok a kme.hu oldalon, a Szabályzatok, letölthető dokumentumok oldalon találhatók meg. A Védjegyiroda munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére telefonon vagy e-mailben, a weboldalunkon megadott elérhetőségeken, illetve előre egyeztetett időpontban, akár személyesen is.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek