Legutóbbi cikkeink Nébih KMÉ különdíj Rendezvény Vásárlói hírek

Az ALDI egri boltja nyerte a Nébih KMÉ különdíjat

2023. június 7-én, Budapesten rendezték meg „Az Év Boltja 2023” verseny ünnepélyes díjátadóját. A Nébih KMÉ különdíjat az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. képviselői vehették át.

A képen balról jobbra: Pákolicz Attila, stratégiai tanácsadó (ALDI), Lócsi Dóra, minőségbiztosítási és fenntarthatósági menedzser (ALDI), dr. Pleva György, élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgató (Nébih)

„Az Év Boltja 2023” versenyen a Nébih KMÉ különdíjra azok a vállalkozások nevezhettek, amelyek legalább egy, a nevezési határidőn belül már odaítélt KMÉ-védjegyes terméket forgalmaznak.

A jelentkezők közül az ALDI Eger felelt meg maximálisan a Nébih és a KMÉ által támasztott feltételeknek. Az elismerő oklevelet és az üvegplakettet dr. Pleva György, a Nébih élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatója adta át az ALDI képviselőinek.

Sikeres pályázatukhoz ezúton is gratulálunk!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek