Ha van egy csomag KMÉ-tésztánk, akkor nem maradunk éhen. Ez egy olyan alapanyag, amihez biztosan találunk még valami kiegészítőt a hűtőben vagy a kamrában. Tuti maradékmentő vagy utolsó pillanatos SOS-kaja recept következik.
HOZZÁVALÓK
- 500 g KMÉ-védjegyes tészta
- 300 g KMÉ-védjegyes tejföl
- 300 g KMÉ-védjegyes joghurt
- 200 g majonéz
- 3 ek mustár
- só, bors
- 500 g KMÉ-védjegyes csirkemell
- 2 ek KMÉ-védjegyes vaj
- 250 g KMÉ-védjegyes sajt
- 1 db kígyóuborka
- 2 db kaliforniai paprika
- 2 db alma
- só, bors
Elkészítése
A csirkemellet felkockázzuk és kevés vajon lepirítjuk. A tésztát sós, lobogó vízben „al dente”-re főzzük. A szószhoz összekeverjük a tejfölt, a joghurtot, majonézt, mustárt, ízesítjük sóval, borssal. A zöldségeket, a sajtot és az almát felkockázzuk, majd mindent egybeöntünk és összeforgatunk, hogy a szószból mindenhová jusson.