Skip to main content

A kovászos kenyér és a KMÉ-védjegy: A minőség és hagyomány találkozása

A már évezredes hagyományokkal rendelkező kovászos kenyér napjainkban is kiemelt szerepet tölt be a táplálkozásban. A kimagasló minőségű kovászos kenyér előállítása szakértelmet és gondosan válogatott alapanyagokat igényel, mindamellett, hogy szigorú előírásoknak is meg kell felelnie. A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy a kiválóságot garantálja, és olyan vállalkozások pályázhatnak rá, akik vállalják a Speciálisi Tanúsítási Követelményekben (STK) meghatározott feltételeket.

FRISS HÍREK

A Tóth és Társa Csólyospálos Kft. sárgarépája elnyerte a KMÉ-védjegyet

2025.01.22

A Tóth és Társa Csólyospálos Kft. sárgarépája elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet

Újabb vajaskifli kapta meg a KMÉ-védjegyet!

2025.01.21

A Pékmester Biscuits Sütőipari és Szolgáltató Kft. vajaskiflije új mérföldkőhöz érkezett: megszerezte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet.

Vajas fonott kalács: Az Aranycipó Kft. újabb sikere a KMÉ-védjeggyel

2025.01.21

Az Aranycipó Kft. vajas fonott kalácsa már nemcsak ízével és állagával tűnik ki a hazai pékáruk közül, hanem azzal is, hogy elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet.

TOVÁBBI CIKKEK

2025.01.08

Új szintre emelve a kiflikészítést: A Kemence Sütőipari Kft. vajaskiflije elnyerte a KMÉ-védjegyet

A Kemence Sütőipari Kft. ismét bebizonyította, hogy a sütőiparban is van helye a kimagasló minőségnek. A cég vajaskiflije elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, amely a magyar élelmiszeripar egyik legrangosabb elismerése.

2025.01.08

Úttörő a minőségben: KMÉ-védjegyet nyert a FLAMAND Kft. vajjal készült foszlós kalácsa

A minőségi élelmiszerek piacán újabb mérföldkő született: a FLAMAND Pékáru Kft. vajjal készült foszlós kalácsa elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, ezzel a vállalkozás bekerült a legkiemelkedőbb magyar gyártók közé.

2025.01.08

Két új megnyitott kategóriával indul a 2025-ös év: Megérkeztek a befőttek!

A 2025-ös évet két új Speciális Tanúsítási Követelmény (STK) megnyitásával kezdjük, amelyek a hőkezeléssel tartósított élelmiszerek piacán nyújtanak új lehetőségeket és biztosítanak kiváló minőséget a vásárlók számára.

2025.01.08

Kiváló minőségű durum száraztészták a KMÉ-védjegy alatt

A Mary-Ker Pasta Kft. három kiváló terméke, a Don Francesco durum száraztészták (200 g) – Cavatelli (csiga), Pastina (eperlevél) és Vermicelloni (boglyas cérna) – megkapta a KMÉ-védjegyet, elismerve ezzel a minőség iránti elkötelezettségüket.

Üzemaudit és bírálat

Üzemaudit és bírálat

Üzemaudit és bírálat

Költségek

Költségek

Költségek