Szakmai hírek

További pályázati lehetőségek nyíltak a tejiparban

A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer célja, hogy megkülönböztesse a kiváló minőségű élelmiszereket a kereskedelmi kínálat egyéb termékeitől. A védjegy valódi garanciát nyújt a vásárlók számára arról, hogy nemcsak biztonságos, de egyben kiemelkedő minőségű terméket is vásárolnak.

2020. március közepétől a KMÉ-védjegy elérhető a natúr joghurt, kefir, vaj és túró termékek számára is. Megjelentek az új termékleírások, amelyek teljesítésével a gyártók és a sajátmárkás termékek forgalmazói pályázhatnak a védjegyre.

Ezek a termékleírások, más néven ún. speciális tanúsítási követelmények A pályázható termékkörök speciális tanúsítási követelményei oldalon érhetőek el. A Védjegyiroda munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére telefonon, e-mailben a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek