Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

Töltekezz ősszel a KMÉ-vel!

Kevesebb napsütés, több eső, hűvös reggelek és éjszakák. Ezek miatt sokan a hátuk közepére sem kívánják az őszt. Az sem segít, hogy ilyenkor nagyobb eséllyel lehetünk betegek, gyakrabban érezzük, hogy rossz a kedvünk, nincs energiánk. Azonban, ha figyelünk arra, hogy megfelelő vitaminokat és minőségi alapanyagokat fogyasszunk, simán átvészeljük a hidegebb évszakokat.

Ősszel az embernek szinte kedve támad meghemperegni a színpompás avarban. Aztán kilép az utcára és rájön, hogy a hőmérséklet is az őszt jelzi. De nem kell szenvedéssel telnie ennek az időszaknak. A megfelelő vitaminpótlás (ki nem felejtve a D-vitamint) ilyenkor különösen fontos. Az ősz veteményesében is bőven akadnak olyan zöldségek és gyümölcsök, amik igazi vitaminbombák. A tudatos, kiegyensúlyozott táplálkozással támogathatjuk az immunrendszerünket.

Ha a nyári energiaszintünket szeretnénk tartani, akkor ebben az időszakban különösen fontos, hogy minőségi alapanyagokat fogyasszunk. Vagyis olyanokat, amiknek a beltartalmi értéke is magas minőségű. Lehet ijesztőnek tűnik, hogy egy újabb adatra kell figyelni a termékek címkéjén, de a KMÉ megteszi ezt helyetted.

A KMÉ arra hivatott, hogy a legjobb minőségű termékek viselhessék a KMÉ-védjegyet a lehető legtöbb termékkategóriában. A védjegyet elnyert termékeknek számos követelménynek kell megfelelni, köztük a beltartalmi értéknek is.

A KMÉ a magas minőséget a gyártási, előállítási technológia és a fenntarthatóság szempontjából is garantálja.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek