Legutóbbi cikkeink Pályázói tájékoztató kiadvány Szakmai hírek

Tájékoztató kiadvány készült a KMÉ-védjegyre pályázó vállalkozóknak

Új, komplex információs kiadvány segíti a KMÉ iránt érdeklődő vállalkozások minél gördülékenyebb csatlakozását a nemzeti minőségrendszerhez. A tájékoztató online formában már elérhető a KMÉ vállalkozói honlapján.

A pályázói tájékoztató kiadvány bemutatja a KMÉ alappilléreit és legfőbb értékeit. Végig vezet a teljes pályázati folyamaton, valamint összefoglalja a védjegyhasználattal kapcsolatos tudnivalókat.

A virtuális füzet segítségével megtudhatják, miért éri meg pályázni a KMÉ-védjegyre. Milyen többletértékeket és piaci előnyöket nyújt a KMÉ-védjegy a védjegyhasználóknak, és miért jelent hiteles minőségi garanciát tudatos vásárlóként.

A pályázói tájékoztató kiadvány meglévő és leendő partnereink számára egyaránt hasznos információkat tartalmaz. Reméljük, Ön is választ talál benne a kérdéseire!

pályázzon Ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek