Helyi termék Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek Védjegyes termékek

Száznál több térségi kistermelő vett részt a Helyi Termék pannonhalmi rendezvényén

A Helyi Termék rendezvénysorozat második helyszínén, Pannonhalmán is személyesen találkozhattak a KMÉ munkatársai a termelőkkel, akik közül többen is leendő pályázóként keresték fel a védjegy információs standját.

A Pannonhalmi Főapátság impozáns díszterme adott helyet május 3-án a Helyi Termék rendezvénysorozat második mozzanatának. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) által szervezett eseményre száznál is több térségi kistermelő regisztrált. Közülük számos termelő mutatta be a helyszínen termékét, melyet az érdeklődők meg is kóstolhattak vagy kipróbálhattak az asztaloknál.

A résztvevők közül sokan a pályázás konkrét szándékával keresték fel a KMÉ információs standját. Kistermelőként ők elsősorban az erkölcsi elismerést, a több generáción átívelő termelői tevékenységük egyfajta kitüntetését látják a KMÉ-védjegyben, ezért szeretnék elnyerni azt.

A Helyi Termék rendezvénysorozat találkozási alkalmai kölcsönös előnyöket nyújtanak a termelők és a KMÉ védjegy számára egyaránt. Így ugyanis első kézből, a termelőktől érkeznek jelzések arról, hogy milyen termékkörökben van igény a pályázati lehetőség megnyitására. A KMÉ Kiterjesztési Stratégiája így épülhet a valós igényekre.

A fotók az esemény helyszínén készültek.

Kapcsolódó cikkek:

https://kme.hu/a-kme-vel-egyutt-rajtolt-a-helyi-termek-rendezvenysorozat/

https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/rel-egyuttmukodes/105736-sikeres-helyi-termek-rendezveny-pannonhalman

PÁLYÁZZON a KMÉ-védjegyre!

Igényelje az UNIÓS TÁMOGATÁST 2023. augusztus 31-ig!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek