Helyi termék Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek Védjegyes termékek

A KMÉ-vel együtt rajtolt a Helyi termék rendezvénysorozat

2023. április 25. és május 11. között négy helyszínen szervezi meg a „Helyi termék” rendezvénysorozatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH). A program nyitó eseményén a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) csapata is részt vett. Információs standunk májusban Pannonhalmán, Pakson és Hajdúböszörményben is várja a KMÉ-védjegy iránt érdeklődő, helyi termelőket.

 

Ma még kevesen tudják, hogy a KMÉ-védjegy nem csupán a nagy élelmiszer-előállító és -forgalmazó vállalkozások számára elérhető. A KMÉ kiemelt célja, hogy közelebb vigye a védjegyet a kisebb léptékben gondolkodó, de kiváló minőségű élelmiszert előállító helyi termelőkhöz.

Fontos hangsúlyozni, hogy a helyi termelők ugyanolyan jó eséllyel pályázhatnak kiváló termékeikkel a KMÉ-védjegyre, mint nagyobb társaik. Szakembereink biztosítják a szükséges támogatást pályázatuk sikeres benyújtása és kedvező elbírálása érdekében.

Jöjjön el Ön is az alábbi helyszínek egyikére, hogy személyesen találkozzon kollégáinkkal a KMÉ információs standjánál!

A „Helyi termék” rendezvénysorozat további eseményei:

– május 3. – Pannonhalma

– május 9. – Paks

– május 11. – Hajdúböszörmény

A “Helyi termék” rendezvénysorozat április 25-i megnyitóján készült képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képek teljes méretben megtekinthetők a KMÉ Facebook oldalán is.

 

PÁLYÁZZON a KMÉ-védjegyre!

Igényelje az UNIÓS TÁMOGATÁST 2023. augusztus 31-ig!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek