Legutóbbi cikkeink Pályázói tájékoztató kiadvány Rendezvény Szakmai hírek

REL Expóval búcsúztatta a telet a KMÉ

Február 29-én Jakabszálláson rendezte meg a Rövid Élelmiszerellátási Lánc (REL) Expót a Kislépték Egyesület. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat társszervezésében megvalósuló kiállítás és konferencia fókuszában az ellátási láncokban rejlő együttműködés állt. Ebből természetesen a KMÉ sem maradhatott ki.

A III. REL Expón 900 négyzetméteren több mint 70 kiállító mutatkozott be. A rendezvény helyszínén több mint 600 látogató fordult meg a nap folyamán. A programhoz kapcsolódó konferencia résztvevői arra keresték a választ, hogyan juthat el az élelmiszer a termelőtől a fogyasztóig a legrövidebb úton, a lehető legkevesebb köztes szereplő által.

Rendkívül nagy volt a KMÉ-védjegy információs standjának látogatottsága. Kollégáink a pályázható termékkörökről, a KMÉ nyújtotta üzleti előnyökről és a fenntarthatósági vállalásokról beszélgettek az érdeklődőkkel. A pályázati tanácsadás során nagy hangsúlyt kapott a KMÉ új pályázói tájékoztató kiadványa, amely segíti a KMÉ-védjegyre pályázó vállalkozásokat a minél gördülékenyebb eljárásban.

A III. REL Expón készült videó megtekinthető a KMÉ Youtube csatornáján.

Képek a rendezvényről:

A III. REL Expo megnyitóján többek közt Dr. Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős helyettes államtitkára mondott köszöntőt.

Dr. Nemes Imre, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke is köszöntötte a III. REL Expo résztvevőit.

pályázzon Ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek