A kiváló minőségű élelmiszereknek köszönhetően maradékmentéssel is lehet zseniális finomságokat alkotni.
HOZZÁVALÓK
- 500 g KMÉ-védjegyes csirkemell
- 150 g Nádudvari 25%-os zsírtartalmú tejföl
- 100 g Mizo 6 hetes érlelésű trappista sajt
- 100 g sonka (húsvéti maradék)
- 1 szál újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- só, bors ízlés szerint
- olívaolaj
Elkészítése
A csirkemellbe egy zsebet vágunk és megsózzuk. Egy tálba öntjük a tejfölt, hozzáadjuk a felkockázott sonkát, reszelt sajtot, apróra vágott hagymákat és sóval, borssal ízesítjük. Egy kanál segítségével megtöltjük a csirkemelleket, meglocsoljuk őket egy kis olívaolajjal és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük őket.