Image default

Nádudvari 25%-os zsírtartalmú tejföl

Már polcokon az első Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy arany fokozatával díjazott termék. A tejföl Termékmustra 99 résztvevője közül, az egyik Nébih ajánlást kapott termék, a Nádudvari Élelmiszer Kft. 25%-os Nádudvari tejföle új, a védjegyet feltüntető csomagolásban vásárolható meg a boltokban.

A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer olyan új, hiteles, szakmailag és tudományosan is alátámasztott, értékteremtő hazai minőségrendszer, ami a kiváló minőségű élelmiszereket megkülönbözteti a kereskedelmi kínálat egyéb termékeitől.

A KMÉ a vásárlóknak hiteles információt nyújt és valódi garanciát vállal a hazai, kiemelkedő minőségű, biztonságos termékekre. A vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy ha KMÉ-védjegyes terméket vásárolnak, akkor minőségi élelmiszer mellett teszik le voksukat.

A KMÉ-védjegyrendszer alapfokozatát kizárólag a magas minőségű, arany fokozatát a prémium termékek érdemelhetik ki. KMÉ-védjegyeket kizárólag a magas minőségű termékek érdemelhetik ki.

Az első termék, amely már büszkén „viseli” csomagolásán az új, nemzeti védjegy arany fokozatát a 25%-os Nádudvari tejföl, mely a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által szervezett Termékmustrán  a legjobbak egyike volt, és így elnyerte a hivatal ajánlását.

Termékcsoport
Termékkategória
Gyártó/Forgalmazó neve
Kiszerelés
Fokozat
Védjegy láthatósága a csomagoláson
Azonosító jelölés
szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek