Skip to main content

Mustáros-tejfölös csirkecomb

Egy szaftos recept mindig jól jön. Mutatunk egyet csupa kiváló alapanyagokból, ami az egész családnak ízleni fog. Ráadásul minimális munka van vele.

HOZZÁVALÓK

Elkészítése

A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd átkenjük a puha vajjal. Tepsibe rakjuk, ráöntjük a mustárral elkevert tejfölt, és fóliával lefedjük.

170°C fokra előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük. Ezután levesszük róla a fóliát, megszórjuk a reszelt sajttal, majd 200°C fokon pár perc alatt megpirítjuk.

Párolt rizzsel vagy krumplival kínáljuk – már mindkettő pályázhat a KMÉ-védjegyre. De salátával is megállja a helyét.


Kvíz

Kvíz

Kvíz

Médiatár

Médiatár

Médiatár