Helyi termék Legutóbbi cikkeink Rendezvény Szakmai hírek

Ősszel is találkozzunk a Helyi termék rendezvényeken!

2023. október 3. és 17. között az ország négy újabb pontján kapnak főszerepet a helyi termékek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat rendezvényein. Csapatunk természetesen ismét autóba pattan, hogy Pécs, Zalaegerszeg, Nyíregyháza és Szolnok környékének kistermelői se maradjanak KMÉ-védjegy nélkül!

A „Helyi termék” tavaszi programjainak köszönhetően ma már egyre több kistermelő tudja, hogy a KMÉ-védjegy nem csupán a nagy élelmiszer-előállító és -forgalmazó vállalkozások számára elérhető. A kisebb léptékben gondolkodó, kiváló minőségű élelmiszert előállító helyi termelők előtt éppen úgy nyitva áll a lehetőség, hogy csatlakozzanak a nemzeti minőségrendszerhez. Sőt, tavasz óta a pályázható termékkörök is jelentősen bővültek.

Amennyiben kíváncsi, hogyan juttathatja el minőségi termékeit a vásárlók szélesebb köréhez, és milyen pluszt ad Önnek a KMÉ-védjegy, jöjjön el és beszélgessünk a KMÉ információs standjánál!

A „Helyi termék” rendezvénysorozat őszi eseményei:

– október 3. – Pécs

– október 5. – Zalaegerszeg

– október 11. – Nyíregyháza

– október 17. – Szolnok

Szeretettel és naprakész tájékoztatással várjuk.

A programokra az MNVH oldalán lehet regisztrálni: https://mnvh.hu/helyitermek

Pályázzon ÖN is a KMÉ-védjegyre!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek