Legutóbbi cikkeink Nébih KMÉ különdíj Rendezvény Vásárlói hírek

Együtt zsibongtunk kicsikkel-nagyokkal

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) két kampánya, a Maradék nélkül program és a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy is bemutatkozott az Öko Zsibongón 2023. szeptember 24-én. Bár a tematikus aktivitások iránt végig nagy érdeklődést tanúsított a látogatók apraja-nagyja, a legnagyobb örömet mégis a Maradék nélkül és a KMÉ által átadott különdíjak aratták Magyarország legnagyobb egészséges főző- és receptversenyén.

A szemerkélő eső ellenére szép számú közönség kereste fel az Öko Zsibongó helyszínét. A Maradék nélkül és a KMÉ-védjegy standjainál reggeltől estig naprakész információkkal, valamint számos érdekes aktivitással szórakoztattuk a látogatókat. Egyebek közt komposztálós és kirakós játékkal, szerencsekerékkel és kvízzel, KMÉ kirakós és memóriajátékkal készültünk a több korosztályt megmozgató rendezvényre.

Az egészség- és környezettudatos életmódnak dedikált nap fénypontja az Egészségre Éhezők Viadala elnevezésű receptverseny díjátadója volt. A legjobb egészséges tízórai- és uzsonnaötleteket a gasztronómia olyan nagyágyúi bírálták és jutalmazták, mint Buday Péter sztárséf és Ábrahám Edit színésznő, az egészséges életmód elkötelezett híve. A versenyt lezáró díjátadón a KMÉ és a Maradék nélkül nevében egy-egy különdíjat vehettek át a legjobb „uzsikészítő szakácsok”.

További információk a KMÉ-ről: kme.hu

További információk a Maradék nélkül programról: maradeknelkul.hu

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek