Legutóbbi cikkeink Termékkörök Új termékkör Vásárlói hírek

Nem beszélünk zöldségeket

Jó hírünk van a paprika- és paradicsomkedvelők számára! A jövőben KMÉ-védjegyes zöldségeket is vásárolhatunk, mert a paprika- és a paradicsomtermelők is hamarosan pályázhatnak a védjegyre.

 

A nyitott termékkörök sora rövidesen zöldségekkel bővül, erről dr. Homoki Hajnalka, a KMÉ Védjegyiroda vezetője számolt be Szentesen, a Magyar Paprika Napján. Az Agrárágazat online portálján olvasható interjúból kiderül, a KMÉ-védjegyre pályázó paprika- és paradicsomtermesztők a pályázatukban nem csupán a termék tulajdonságait és az előállítás folyamatát kell leírniuk, hanem a fenntarthatósági szempontokat is. Kötelező elemként például az integrált termesztéstechnológia és a biológiai növényvédelem alkalmazása is szerepel a szigorú előírások között.

Az Agrárágazat teljes cikke ide kattintva olvasható.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek