Legutóbbi cikkeink Vásárlói hírek

KMÉ és a tudatos vásárlás

Napi szinten látjuk a boltok polcain, mégsem tudjuk, mit jelent pontosan a KMÉ-védjegy? Itt az idő és az alkalom tisztázni, hogy mit is jelképeznek az élelmiszereken. Mire jó? Miért és kinek éri meg? Tényleg kiváló?

Sok kérdés felmerülhet. Most ezekre szeretnénk válaszokat adni és még jobban megismertetni az olvasókkal a KMÉ-védjegyet. A mindennapokban segíti a vásárlókat kiválasztani a kiváló minőségű élelmiszereket. A KMÉ-védjegy pályázat útján, a szükséges feltételek teljesülése után érhető el. Az arany fokozatú védjegy használatát csak azzal a termékkel lehet igényelni, amely a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) által szervezett Termékmustrán a legjobb termékek között szerepelt.

A KMÉ olyan védjegy, amely hiteles információt és valódi garanciát nyújt a hazai, kiemelkedő minőségű, biztonságos termékekről.

Nem mindig attól lesz jó egy termék, mert márkás vagy drága. Éppen ezért jött létre a Nébih szaktudásával a KMÉ-védjegy, hogy garantálja a termékek minőségét. Szerencsére a weboldalunkon megtalálhatók azok a termékek, amelyek rendelkeznek a védjeggyel, de már a bevásárlások során is érdemes figyelni rájuk, keresni a védjegyes termékeket a boltok polcain.

Manapság egyre többeken figyelnek a tudatos életmódra, táplálkozásra. Ezért is érdemes keresni a KMÉ-védjegyet, így könnyebb összeválogatni azokat az élelmiszereket, amelyek minőségibbé teszik a mindennapi étkezéseinket. Ne csak a feltűnő csomagolásokat figyeljük, hanem keressük a KMÉ-életfát és a csodaszarvast!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek