Legutóbbi cikkeink Termékkörök Vásárlói hírek Zöldség-gyümölcs

Kiváló minőségű vöröshagymát a vágódeszkákra!

A vöröshagyma a magyar konyha elengedhetetlen és megkerülhetetlen alapanyaga. Hamarosan már kiváló minőségű vöröshagymát apríthatunk, hiszen megnyílt a pályázási lehetőség ebben a termékkörben is. Az elvárások ezúttal is magasak. Számít a méret és a termesztés körülménye is.

Jó, ha van vöröshagyma a tarisznyában, de az még jobb, ha ez a hagyma kiváló minőségű!

A KMÉ-védjegyet olyan, az Allium cepa L. fajból termesztett vöröshagyma viselheti, amelynek átmérője legalább 45 mm. Méretkategóriák szerint lehet nevezni: 45-50 mm, 50-70 mm, 70-90 mm.

A kiváló vöröshagymának további speciális külső jellemzőkkel kell bírnia, ilyen a kemény, tömör állag és a fajtára jellemző színű, zárt, ép buroklevél. A védjegyet elnyert vöröshagyma kívülről láthatóan csíramentes és gyökérzet maradványok sem láthatók rajta.

Ebben a termékkategóriában is alapelvárás, hogy a termesztő integrált termesztéstechnológiával, biológiai növényvédelem mellett nevelje a vöröshagymát.

Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!

Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek