A palacsinta napján, azaz húshagyókedden sütnél palacsintát? Vannak ötleteink, mivel töltheted meg!
Túrós-lekváros töltelék
A hagyományos túrókrémet egyszerűen feldobhatjuk baracklekvárral vagy szilvalekvárral. Készítsük el a túrókrémet, kenjük meg vele a palacsintát, és kanalazzunk a krémre ízlés szerint lekvárt, majd csavarjuk fel a tésztát! A trükk az, hogy a lekvárt nem kell a túrókrémbe keverni, így érvényesül igazán együtt az édes és a savanykás íz.
Vaníliás-diós töltelék
Sokan kedvelik a vaníliapudinggal vagy vaníliás krémmel töltött palacsintát. Ha a krémhez egy kis darált diót adunk, különleges ízhatást érünk el. Használhatunk szeletelt mandulát is vagy tört mogyorót.
A palacsinta és a töltelék elkészítéséhez a magas minőségű KMÉ-védjegyes termékeket ajánljuk.
A kiváló hozzávalók megtalálhatóak a végjegyes termékkeresőnkben.