Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek Tejtermékek Termékkörök Új termékkör Védjegyes termékek

Hét új termékkörben nyílik meg a pályázás lehetősége

Még az idei évben kiegészül a KMÉ-védjegyes pályázható termékek köre, azaz rövidesen hét új kategóriában nyújthatják be védjegy iránti igényüket az élelmiszer-vállalkozások. A friss hal és a kakaós tej mellett ötféle zöldség- és gyümölcstermékkel egészül ki a KMÉ repertoárja.

A KMÉ-védjegy kiterjesztési stratégiájának folyamatos bővítése azt célozza, hogy minél több termékkörben igényelhessék az élelmiszer-vállalkozások ezt a nemzeti és uniós szinten is elismert, kiemelt minőségi garanciát. A releváns termékkör-bővítés érdekében folyamatos egyeztetés zajlik az érintett gazdasági szereplőkkel, valamint a szakmai és érdekképviseleti szervezetekkel, emellett érvényesülnek a vásárlói szempontok és trendek is.

Ehhez az összetett szempontrendszerhez igazodva, hét további élelmiszer előállítói, termelői, illetve forgalmazói számára nyílik meg a pályázás lehetősége még 2022-ben.

A jelenlegi bővítésben érintett termékkategóriák:

  • kakaós tej

  • paradicsom

  • paprika

  • kígyóuborka

  • alma

  • szamóca

  • friss hal

A speciális tanúsítási követelményeket, valamint a pontos pályázati információkat termékkörönként publikáljuk a pályázati lehetőség élesítésekor.

Ne feledjék, a KMÉ-védjegy a minőség garanciája! A jelenleg elérhető legmagasabb szakmai elismerés, hiteles minőségi tanúsítvány az élelmiszerek tekintetében.

Naprakész híreinkről és a pályázattal kapcsolatos aktuális tudnivalókról a KMÉ portál vállalkozói felületén tájékozódhatnak: https://kme.hu/vallalkozasoknak/

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek