Vajon minden halak csillagjegyű ember szereti a halat? Nos, erre nem tudjuk a biztos választ, de arra igen, hogy miért fontos a halfogyasztás (a bikától a kosig) mindenkinek. Különösen, mert van már belőle kiváló minőségű is!
Beköszönt a halak hava, ami február 19-től március 20-ig tart. Akár hiszünk az asztrológiában, akár nem, mindannyian tudjuk a saját csillagjegyünket. De nem feltétlenül olvassuk el a napi horoszkópunkat.
Ugyanez a helyzet a halfogyasztással is. Tudjuk, hogy többféle halfaj van, nagyjából képben vagyunk, hogy melyiket hogyan érdemes elkészíteni, mégsem túl népszerű. Van, aki egyszerűen az ízét nem szereti, vagy az illata, esetleg a szálka riasztja el. Így a hazai halfogyasztás zömét a karácsonyi rántott hal és a halászlé teszi ki.
Pedig! A hal a szív barátja, mivel omega-3 zsírsavat tartalmaz, rendszeres fogyasztásával hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez, a szem és az agy egészséges fejlődését is támogatja.
A hal jó forrása a bőr- és nyálkahártyavédő A-, valamint a csontépítéshez és az immunrendszer működéséhez szükséges D-vitaminnak, de gazdag a különböző anyagcsere folyamatokban szerepet játszó B1-, B2-, és a vérképzéshez fontos B12-vitaminokban is.
Ha ez a sok vitamin nem lenne elég, a hal az izomépítéshez és az immunrendszer zavartalan működéséhez szükséges jó minőségű fehérjét is tartalmaz.
És már bizonyítottan tartalmaz kiváló minőséget is. Keresd a KMÉ-védjegyes amurt, akkor is ha halak a csillagjegyed és akkor is, ha nem!
Böngéssz védjegyes termékkeresőnkben!
Csatlakozz Facebook és Instagram-közösségünkhöz, és válj tudatosabb vásárlóvá!