Friss halhús Legutóbbi cikkeink Termékkörök Új termékkör Vásárlói hírek

A friss halhússal bővült a pályázható termékek köre

Újabb élelmiszer előtt nyílt meg a KMÉ-védjegy pályázati lehetőség. Mostantól már a friss halhúsra – élő halra vagy friss és előkészített halászati termékekre – is benyújtható a kérelem.

A halhúsról egyre többen ismerik fel, hogy az nem csupán könnyen emészthető és finom, hanem az egészséges étrend része. Étrendünk tudatos kialakítását a KMÉ-védjegyes termékek is segítik, hiszen a tanúsítást elnyert élelmiszer magas minőséget képvisel. Bátran fogyaszthatunk tehát KMÉ-védjegyes halat, mert az garantáltan hormonmentes, illetve hormonhatású hozamfokozótól mentes termelésből származik. Mindezen túl, vásárlóként abban is biztosan lehetünk, hogy a KMÉ-védjeggyel ellátott haltermék friss, ugyanis sem fagyasztott, sem pedig felengedtetett hal nem hozható forgalomba ilyen tanúsítással.

Ha vállalkozóként további információra van szükséged a pályázás feltételeiről, figyelmedbe ajánljuk szakmai cikkünket a friss halhúsra vonatkozóan.

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat

az aktuális hírekért!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek