Szakmai hírek

Feldolgozott húskészítmények a porondon

Elérkezett az idő, hogy újra bővítsük a már meglévő, Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy pályázható kategóriáinak sorát, jelen esetben a feldolgozott húskészítmények piacán.

A virsli, a párizsi, az érlelt kolbász és a szalámi termékek számos háztartás asztalán jelen vannak nap, mint nap. A vásárlói igényeket figyelembe véve fontos számunkra, hogy elősegítsük a fogyasztók  tudatos élelmiszer vásárlását.

Tartsuk szem előtt a KMÉ-védjegyet!

A védjegy előnye, hogy a vásárlók hiteles forrásra alapozva, egyszerűen kiválaszthatják a piaci kínálatból azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a minőségi kritériumoknak. Céljaink között szerepel az is, hogy ezzel ösztönözzük a gyártókat és feldolgozókat a fejlesztésre. 

Hogyan lehet megszerezni a védjegyet?

A terméknek meg kell felelnie a pályázati követelményeknek és a pályázónak többek között meg kell határoznia, mitől kiválóbb a terméke, mint a piacon található többi termék.

A védjegyhasználati jog elnyeréséhez a „Pályázat benyújtása” gombra kattintva, elektronikus úton lehet pályázni. A weboldalunkon elérhetőek az ehhez kapcsolódó, un. speciális tanúsítási követelmények is, amelyek kötelező és választható elemekből épülnek fel. A kötelező előírásokat minden pályázónak teljesítenie kell. Emellett minden választható elem kategóriában legalább egy-egynek eleget kell tennie, de mindenki maga döntheti el, hogy melyiket választja.

A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja, munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére telefonon és e-mailben, a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek