Elérkezett az idő, hogy újra bővítsük a már meglévő, Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy pályázható kategóriáinak sorát, jelen esetben a feldolgozott húskészítmények piacán.
A virsli, a párizsi, az érlelt kolbász és a szalámi termékek számos háztartás asztalán jelen vannak nap, mint nap. A vásárlói igényeket figyelembe véve fontos számunkra, hogy elősegítsük a fogyasztók tudatos élelmiszer vásárlását.
Tartsuk szem előtt a KMÉ-védjegyet!
A védjegy előnye, hogy a vásárlók hiteles forrásra alapozva, egyszerűen kiválaszthatják a piaci kínálatból azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a minőségi kritériumoknak. Céljaink között szerepel az is, hogy ezzel ösztönözzük a gyártókat és feldolgozókat a fejlesztésre.
Hogyan lehet megszerezni a védjegyet?
A terméknek meg kell felelnie a pályázati követelményeknek és a pályázónak többek között meg kell határoznia, mitől kiválóbb a terméke, mint a piacon található többi termék.
A védjegyhasználati jog elnyeréséhez a „Pályázat benyújtása” gombra kattintva, elektronikus úton lehet pályázni. A weboldalunkon elérhetőek az ehhez kapcsolódó, un. speciális tanúsítási követelmények is, amelyek kötelező és választható elemekből épülnek fel. A kötelező előírásokat minden pályázónak teljesítenie kell. Emellett minden választható elem kategóriában legalább egy-egynek eleget kell tennie, de mindenki maga döntheti el, hogy melyiket választja.
A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja, munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére telefonon és e-mailben, a weboldalunkon megadott elérhetőségeken.