Bővítési stratégia Legutóbbi cikkeink Szakmai hírek Termékkörbővítés Termékkörök Új termékkör

Elkészült a KMÉ termékkörbővítési ütemterve

Frissítettük a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy termékkörbővítési stratégiáját. 2024-ben is fokozatosan nyílnak meg a pályázati lehetőségek a különböző, piaci trendek alapján kiválasztott élelmiszerkategóriákban.

A KMÉ kiterjesztési stratégiája a termékleírások kidolgozásának és megjelenésének ütemezését határozza meg. A tervezetet a Védjegyjogosult a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és az adott ágazatnak megfelelő szakmaközi szervezetekkel közösen készíti el. Ez az együttműködés a biztosíték arra, hogy a bővítési stratégiába mindig a vásárlói szempontoknak és az élelmiszeripari trendeknek megfelelő termékek kerülnek bele.

A kiterjesztési stratégiában szereplő termékkörök, termékek listája tervezet, amely az igényeknek és jelzéseknek megfelelően rugalmasan változhat.

A KMÉ 2024-2025. évi bővítési stratégiája és az aktuálisan pályázható termékek elérhetők a kme.hu weboldalon.

pályázzon Ön is a kmé-védjegyre!

FRISS HÍREKÉRT KÖVESse
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALUNKAT!

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek