Szakmai hírek

Egyre több termékkel pályázható a KMÉ-védjegy!

Egyre több termékkel lehet pályázni a KMÉ védjegyre!  Folyamatosan nyílnak meg az újabb termék kategóriák a pályázók számára, szinte hétről hétre valami újdonsággal bővül a KMÉ listája.

A tejtermékek, húskészítmények, friss húsok és a tojás mellett, mostanra a száraztészta, a pékáruk és a tojástermékek is elérhetővé váltak a pályázók részére.

Örömteli hír, hogy az előállítók és forgalmazók már 7 termékkörön belül, 26 kategóriában pályázhatnak a KMÉ-védjegyre! Az idei évben eddig lehetőség nyílt akár vajas kifli, száraztészta, tojáspor, tojáslé vagy mozzarella termékkategóriákban KMÉ-védjegyet szerezni és a lista folyamatosan bővül.

KMÉ-s termékek

Ezzel párhuzamosan a KMÉ-védjegyet használni vágyók sem tétlenkednek, a pályázatok is folyamatosan érkeznek hozzánk. A boltok polcain elérhető védjegyes termékek száma szüntelenül emelkedik. Jelenleg 25 KMÉ-védjegyes élelmiszerrel találkozhatunk a vásárlás során, amelyekből azonban több esetben még folyamatban van a csomagolóanyag váltása. A Védjegyjogosult a bírálóbizottság javaslata alapján pedig, már további 8 termék esetében pozitívan döntött, a szerződéskötések folyamatban vannak.

Termékkereső

A kme.hu honlap egyik legnépszerűbb eleme a védjegyes termékkereső! Ennek segítségével bárki könnyen tud keresni, tetszőlegesen szűrni a különböző szempontok szerint a KMÉ-s élelmiszerek között.

A pályázatokat a Védjegyiroda folyamatosan várja, munkatársai bármilyen kérdés esetén szívesen állnak a pályázók rendelkezésére a weboldalon megadott telefonos és e-mail elérhetőségeken egyaránt.

szechenyiSticker

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom További információk

Adatvédelmi irányelvek